Üdvözlöm az oldalamon!

Amennyiben egy sokoldalú, megbízható, rugalmas szakembert keres, akkor jó helyen jár. 

Egyszemélyes cégemmel olyan megrendelők megkeresésére számítok, akik olyan szakembert keresnek, aki egyszemélyben képes villanyszerelési, burkolási, glettelési, festési, gipszkartonozási, kisebb, de mégis komplexebb lakásátalakítási munkákat elvégezni. Az igény jogos, hisz Önnek sem mindegy, hogy mennyi időt, tépelődést, idegeskedést, várakozást tölt, a különböző szakemberek felkutatásával, azok összeszervezésével, az egymásra várással, anyagbeszerzéssel. Arról már nem is beszélve, hogy Önnek sem mindegy, kinek, és hány embernek adja oda a lakáskulcsát egy felújítás során. Én jó eséllyel segíthetek Önnek!

Bár végzettségem alapján földrajz-, rajztanár vagyok, mindemellett aktív képzőművész, az építőipar, ezen belül is a fent nevezett tevékenységek több éve az életem részét képezik. Éveket dolgoztam Franciaországban, Írországban lakásfelújítássokkal, kertépítéssel foglalkozó külföldi cégeknél, így tanulékonyságomnak köszönhetően, volt módom megtanulni több szakma fortélyait is, olyan szakemberektől ahol a minőségi, precíz, megbízható munkavégzés alapkövetelmény. 

Itthon, tizenkét évnyi pedagógus pályámat elhagyva, az utóbbi három évben újra az építőipar vált fő tevékenységi területemmé. 

Érdeklődő, és nyitott vagyok az új ismeretekre. Ennek köszönhetően nem csak autodidakta módon, gyakorlatban tanulok, hanem szakirányú képzéseken is. Szakképzett villanyszerelő, lakberendező vagyok, burkoló képesítésem pedig jelenleg folyamatban van. Művészi vénám nem tudom letagadni, de mivel egyedi mozaik-, és csempeképeket is készítek, ezért az alkotói oldalam, és gyakorlati, ipari oldalam jól megfér egymás mellett.

Rugalmasan, és kellően kreatívan kezelek minden megoldandó feladat során felmerülő problémát, és alkotói vénámból fakadóan, keresem is a kihívásokat. Kommunikációs, és együttműködő készségem jó köszönhetően külföldi, és itthoni munkatapasztalatomnak. Esztétikai érzék, kreativitás, kitartás, alázat, művészi tevékenységemnek; empátia, tolerancia pedig tizenkét éves tanári tapasztalatomnak köszönhetően.

Célom, hogy szaktudásommal, sokoldalúságommal, képességeimmel, az Ön felújjítási problémáit is hatékonyan, egyszemélyben meg tudjam oldani. 

Hívjon bizalommal!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.